Despre sortimentul de cafea profesională
La înălțimi amețitoare, spectacolul cireșelor de cafea coapte, ivindu-se roșii prin frunzișul verde intens, este la fel de uluitor ca prima înghițitură din această cafea.
ORIGINE: Fermierii din regiunea Tolima cultivă cafeaua urmând practici ecologice stricte, în așa fel încât să lase moștenire generațiilor viitoare un pământ roditor și recolte bogate.
PRĂJIRE: Aceste boabe de cafea Arabica sunt de aceași origine, dar sunt prăjite folosind tehnica de împărțire. Prima parte este mai ușoară și reprezintă majoritatea boabelor de cafea, pe când cealaltă este mai mică în volum, dar este prăjită îndelungat ceea ce adaugă caracter intens blendului final.
PROFIL AROMATIC: Dincolo de textura sa cremoasă, Colombia Organic surprinde prin notele ispititoare de cereale prăjite, în armonie cu notele de fructe roșii caracteristice ținutului său de origine.
METODE DE EXTRACȚIE
Espresso
Lungo
Note aromatice
Cereale dulci
Fructat / Florar