Despre sortimentul de cafea profesională
Savurați-l cu lapte și simțiți gustul delicios al unei prăjituri cu note de caramel.
ORIGINE: Caffe Caramello reflectă gustul dulce ca o mângâiere creat prin împletirea aromei de caramel și biscuiți cu textura mătăsoasă a boabelor de cafea Arabica din America de Sud.
PRĂJIRE: Această cafea este concepută folosind o bază creată special pentru variațiile noastre de arome profesionale și este prăjită folosind tehnica de prăjire split, separând cafeaua în funcție de țara de origine. Ambele părți sunt prăjite mediu spre ușor, într-un timp scurt și sunt făcute pentru a fuziona bine și pentru a obține o buna sinergie cu aromele adăugate, ceea ce face ii oferă cafelei un caracter echilibrat.
PROFIL AROMATIC: Un echilibru subtil între aroma de caramel și notele de malț, nuci și de prăjire a fost conceput de maeștrii noștri în crearea amestecurilor de boabe de cafea.
Într-o rețetă cu lapte o notă aromatică de prăjitură cu migdale se evidențiază, iar o notă delicată de vanilie completează nota de caramel.
METODE DE EXTRACȚIE
Espresso
Lungo
Note aromatice
Intens
Aromat