Cumparaturi: 0
Total : 0,00 lei
Nu aveti nici un produs adaugat!
checkout
Termeni si conditii generale

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.
IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.
Acest website apartine S.C SOFILAND CONSULT SRL,
In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine S.C SOFILAND CONSULT SRL, si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea S.C SOFILAND CONSULT SRL.
Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin S.C SOFILAND CONSULT SRL.
Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

1.Descrierea Serviciului
e-kafea.ro are ca obiect principal de activitate comercializarea online a produselor de tip cafea, ceai, a espressorelor de cafea si a diferite accesorii.
Datele de identificare a companiei:
Denumirea companiei: S.C SOFILAND CONSULT SRL
Adresa Sediului Social: Str. ALUNULUI NR. 42, Loc. MOGOSOAIA
Adresa Punctului de lucru: Bucuresti, Sector 1, Strada Drumul Ponoarele nr. 11-15, Corp B, Parter, ap. 5.
Cod Unic de Inregistrare: RO 29177079
Nr. Reg. Comertului: J23/2590/2011
IBAN: RO86BTRL04801202902546XX
Banca Transilvania
Telefon: 0744 403 597
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2.Acces
Pentru a putea beneficia de serviciu, utilizatorul are nevoie de un calculator/telefon (alt device) personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat prin intermediul careia va fi accesata adresa de web https://e-kafea.ro unde va putea comanda si rezerva produse sau se va putea documenta despre produsele si serviciile oferite.

3.Obligatiile S.C SOFILAND CONSULT SRL denumit in continuare e-kafea.ro
e-kafea.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul e-kafea.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. e-kafea.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
- serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
- eventualele defecte vor fi corectate;
Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

4.Drepturile utilizatorilor
Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:
- Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website;
- Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in care sa solicite fisa electronica cu datele sale colectate pana in prezent. Societatea noastra va transmite aceste date in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 Zile din momentul solicitarii;
- Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in care sa solicite stergerea datelor colectate pana in acel moment. Vom confirma actiunea in cel mai scurt timp dar nu mai tarziu de 30 Zile.
- Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa si contacta: S.C SOFILAND CONSULT SRL, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0744 403 597 sau in scris la adresa sediului social din Str. ALUNULUI NR. 42, Loc. MOGOSOAIA.

- DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA
Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.
Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.
Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.
Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si S.C SOFILAND CONSULT SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine abonatilor, S.C SOFILAND CONSULT SRL fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii S.C SOFILAND CONSULT SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata S.C SOFILAND CONSULT SRL la sediul/punctul de lucru si la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

6. Excluderi
S.C SOFILAND CONSULT SRL nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.
S.C SOFILAND CONSULT SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.
Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.
S.C SOFILAND CONSULT SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului e-kafea.ro

7. Conditii generale Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.Politica de Confidentialitate

1.Datele cu caracter personal colectate de S.C SOFILAND CONSULT SRL
Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:
- In scopul achizitionarii de produse, datele oferite pentru comanda si facturare precum (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa facturare, adresa livrare, daca este cazul date de identificare societate ), pe care le pastram in sistemul informatic financiar sau sistemul de gestionare al comenzilor, conform cerintelor codului fiscal in vigoare.
- In scopul informarii utilizatorilor cu referire la urmatoarea data a disponibilitatii produselor colectam adresa de email la care acestia vor fi notificati.
- In scopuri de publicitate prin newsletter-ul integrat colectam numele si adresa de email a utilizatorilor doar cu acordul in prealabil al acestora. Aceasta este o actiune transparenta si voita a utilizatorului (aceea de a se inscrie in campania de newsletter);
- In scopul emiterii rapoartelor de marketing si performanta din cadrul companiei putem colecta prin intermediul partenerilor de trafic si reclama (ex. Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads) adresa IP, locatia, sexul, varsta aproximativa sau alte date legate de preferintele utilizatorilor.

2. Cine are acces la datele tale si cum le stocam
Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.
La datele tale au access:
- Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.
- Contractori, furnizori de servicii, procesatorii de plati online, doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

* Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in Bucuresti sau Cluj-Napoca, Romania indeplinind cele mai stricte criterii de securitate. Datele se pot regasi si in format fizic sau pe alte spatii de stocare la adresa punctului de lucru sau a sediului social ambele pe teritoriul Romaniei.

3.Cat timp procesam datele personale?
Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date. In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

4.Cat timp stocam datele ?
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interacțiune cu noi.Declaratie Oficiala a conformarii La GDPR la Regulamentul General privind Protectia Datelor

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare a Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), legislatie care priveste orice entitate car care efectueaza activitati de prelucrari de date ale persoanelor rezidente in Uniunea Europeana, indiferent de locatia entitatii, in scopul protejarii datelor acestora.
Noi, S.C SOFILAND CONSULT SRL, am acordat intotdeauna o atentie deosebita drepturilor clientilor si partenerilor nostri, precum si protejarii lor.
Protectia datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate maxima, investim continuu in infrastructura si securitate. Colaboram indeaproape cu un expert in materie de protectie a datelor personale si a legilor legate de internet pentru a ne asigura ca toate activitatile sunt in deplina conformitate cu aceste cerinte legale. Datele pe care le colectam si le prelucram sunt in continuare in deplina siguranta cu noi!
Ca si pana acum toate datele pe care le introduci pe platforma noastra au fost, sunt si vor ramane in permanenta datele tale si ale firmei tale, S.C SOFILAND CONSULT SRL avand rolul de imputernicit.
La S.C SOFILAND CONSULT SRL ne pregatim continuu sa asiguram securitatea datelor la cel mai inalt nivel si, in acelasi timp, sa putem dovedi in orice moment acest lucru. De asemenea si foarte important, suntem pregatiti sa detectam oricand brese de securitate, daca va fi cazul, pentru a te informa cu promptitudine. Fizic serverele se gasesc la HostVision srl, locatia acestora fiind in Romania, desigur, pregatiti de GDPR.
Ceilalti furnizori de servicii care au legatura cu platforma e-kafea.ro (Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Shopmania.ro, Compari.ro, Euplatesc.ro, DPD) sunt cu totii in conformitate cu rigorile GDPR.Politica cookie

Acest site foloseste cookie-uri.
Acestea sunt fisiere de mici dimensiuni, sau parti dintr-un fisier salvate pe calculatorul / terminalul mobil al unui utilizator de internet, formate din litere si numere si stocate de catre browserul utilizat pentru o mai buna experienta de navigare pe internet. Aceste fisiere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului si pot contine informatii ce au caracter personal (precum un istoric al paginilor vizitate, cod de identificare a utilizatorului, preferinte personalizate).
Un cookie este format din doua parti: numele si continutul. Durata de viata a unui cookie este determinata, iar tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care utilizatorul revine pe site-ul asociat respectivului webserver.
Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a transmite virusi informatici sau pentru a rula programe. Cand accesezi site-ul ca vizitator, un cookie este trimis catre browser-ul tau de internet si salvat pe hard-disk-ul computerului tau. Poti bloca utilizarea cookie-urilor prin setarile facute in browserul cu care navighezi pe internet.
Prin utilizarea cookie-urilor vei beneficia de o mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. In momentul in care un utilizator acceseaza site-ul nostru , noi stocam informatii precum: adresa de IP, pagini vizualizate, site-ul de la care ai ajuns pe site-ul nostru, informatii din cookies si alte date tehnice pe care le utilizam strict pentru urmatoarele scopuri:
- Analiza traficului si surselor de trafic catre site-ul nostru, utilizand servicii de analiza cu scopul de a imbunatati serviciile oferite de catre noi, si a coordona strategia de imagine/marketing pentru a ajunge mai usor la clientii nostri.
- Monitorizarea accesului pentru a mentine securitatea site-ului, si a detecta accesari potential periculoase ale site-ului nostru.
*Toate aceste date sunt date statistice, anonimizate.

● Lista cookies (cookies proprii e-kafea.ro, Google Analytics Cookies, Google Ads Cookies, Google Services, sessions cookies, cloudflare.com - cookies utilizati pentru identificarea clientilor individuali care au un IP comun, DoubleClick Cookies, Facebook Cookies)
● Folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web, oferit de Google, Inc. (“Google”) http://www.google.com/analytics/ pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu paginile si optiunile de navigare ale vizitatorilor pe site si anonimizam caracteristicile analizate.

Daca nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie, poti bloca oricare cookie din setarile browserului tau.

Pasii pentru cele mai utilizate browsere sunt:
● daca browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0: Utilizatorul poate da click pe "Instrumente", in coltul superior al navigatorului sau poate selecta "Optiuni de Internet" si apoi va da click pe "Confidentialitate". Utilizatorul va selecta setarile pe care le doreste, apoi va selecta "Aplica" si "Accepta/OK";
● daca browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: in meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta "Optiuni", apoi va accesa meniul "Confidentialitate", iar in meniul care va aparea, va alege "Configurare personalizata a istoricului". Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va da "OK/Acceptare";
● daca browser-ul este Google Chrome: Utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat in coltul superior dreapta, va da "Configurare", unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va apasa "OK”;
● daca browser-ul utilizat este Safari: Utilizatorul va selecta "Preferinte". In panoul respectiv va selecta "Confidentialitate", iar apoi va realiza setarile pe care le doreste, urmand a da "OK". II.Politica de confidentialitate

Pentru informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal realizata de S.C SOFILAND CONSULT SRL, poti consulta mai sus in aceasta pagina informatiile necesare.Politica societatii - conditii generale 1. Produsele comercializate de catre SOFILAND CONSULT prin intermediul site-ului www.e-kafea.ro sunt destinate vanzarii online in România, iar contractul de vanzare-cumparare se considera valabil incheiat si este de executare imediata pentru vanzator prin acceptarea termenelor contractuale de catre cumparator.

2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate exclusiv si nelimitat asupra produselor livrate pana la momentul efectuarii integrale a platii produsului.

3. Vanzatorul este indreptatit sa ceara rezolutiunea contractului, fara punere in intarziere, respectiv fara interventia instantei judecatoresti in caz de insolventa a cumparatorului si cu respectarea rezervei privind dreptul de proprietate. Ulterior, vanzatorul are dreptul de a solicita restituirea bunurilor. In cadrul procedurii falimentului pot fi invocate pretentii suplimentare legate de o remuneratie pentru folosinta sau alte pretentii.

4. Dat fiind rezerva dreptului de proprietate, vanzatorul este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului fara a fi nevoie de interventia instantelor judecatoresti in cazul neexecutarii obligatiei de plata de catre comparator si dupa punerea lui in intarziere. Aceasta regula se aplica si in cazul neexecutarii partiale a obligatiei de plata. Notificarea contine o somare expresa in sensul rezolutionarii contractului. In acest caz cumparatorul va restitui imediat obiectul contractului si vanzatorul are dreptul de a revendica daune-interese (remuneratie pentru folosinta, uzura, deteriorare, cheltuieli de transport, etc.), precum si toate celelalte cheltuieli legate de repunerea in situatia anterioara (prejudiciu ca urmare a neexecutarii obligatiei potrivit dispozitiilor privitoare la recuperarea prejudiciului). Dreptul vanzatorului de a mentine aplicabilitatea contractului si de a invoca la un moment ulterior rezolutiunea contractului ramane neatins.

5. Exista o posibilitate, redusa de altfel, ca anumite produse sa prezinte un pret eronat datorita aplicatiei informatice. Ca urmare, pretul final este cel confirmat telefonic/ prin e-mail , acceptat de catre client in urma discutiei cu reprezentantii SOFILAND CONSULT. Daca diferenta de pret este in defavoarea clientului, acesta are dreptul de a solicita livrarea produsului la pretul afisat pe site, iar SOFILAND CONSULT va incerca sa raspunda solicitarilor in masura in care acest lucru este posibil. Daca diferenta va fi in favoarea clientului, acesta poate solicita in scris (pe e-mail sau fax) returnarea diferentei in termen de 30 zile de la data primirii produsului.

6. SOFILAND CONSULT nu garanteaza in nici un fel functionarea www.e-kafea.ro, informatia continuta, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, a produselor , etc. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SOFILAND CONSULT de a acorda clientilor sai dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, existand posibilitatea ca produsele livrate sa difere de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)

7. Continutul SOFILAND CONSULT (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si in colaborare cu reprezentantii diversilor producatori in Romania. Din acest motiv, SOFILAND CONSULT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe SOFILAND CONSULT, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SOFILAND CONSULT si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

8. In cazul incalcarii obligatiilor sale contractuale, cumparatorul se obliga la plata tuturor costurilor ocazionate inainte de faza din fata instantei de somatii / notificari si recuperari.

9. In cazul modificarii adresei de livrare, cumparatorul este obligat sa comunice vanzatorului noua adresa de livrare intr-un termen care sa permita inregistrarea noii adrese si redirectionarea produselor. In caz contrar costurile ocazionate de gasirea noii adrese de livrare si/ sau stocarea temporara pana la livrare vor fi suportate de catre cumparator.

10. In cazul in care se observa imediat dupa incheierea contractului greseli evidente de tipar, de calcul sau de inregistrare, se poate trece la rectificarea respectiv adaptarea acestora conform cu realitatea si de comun acord cu cumparatorul.

11. Instanta competenta este instanta judecatoreasca competenta teritorial din Bucuresti, Romania.

12. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SOFILAND CONSULT catre orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre SOFILAND CONSULT de la clientul respectiv.

13. Pentru toate produsele care necesita montaj si/sau pentru care s-a comandat montaj, garantia se acorda exclusiv in cazul montarii de catre agentii economici autorizati.

14. Toate ofertele valabile in Magazinul online e-Kafea.ro sunt cele realizate de noi si sunt prezentate in descrierea produsului sau prin banere personalizate . Ofertele de pe ambalajele originale sunt facute de producatori iar Sofiland Consult SRL nu este resposabila de revendicarea premiilor. Exceptie fac pachetele promotionale unde cadoul este inclus in acelasi ambalaj si prezinta cod unic de bare.
In cazul in care revendicarea vreunui premiu va fi facuta de Sofiland Consult SRL de comun accord cu producatorul, acest lucru va fi notificat in pagina de descriere a produsului.
Intra in cont pentru istoric sau detalii comenzi