Cumparaturi: 0
Total : 0,00 lei
Nu aveti nici un produs adaugat!
checkout
Politica de confidentialitate
1. Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul e-kafea.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. Parola furnizata pentru contul respectiv este folosita de catre S.C SOFILAND CONSULT SRL exclusiv pentru situatia in care utilizatorul contului uita parola si doreste accesarea propriului cont si a informatiilor continute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre S.C SOFILAND CONSULT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, communicate, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

2. S.C SOFILAND CONSULT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele (lista nu este exhaustiva):
- confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale;
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform - dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- incetarea prelucrarii datelor personale;
- incetarea expedierii de mesaje promotionale.

3. Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Pentru orice problema care nu poate fi clarificata sau rezolvata cu reprezentantul e-kafea.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastra puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Ravan Paunescu, tel: 0744403596 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Termeni si conditii
1. Produsele comercializate de catre SOFILAND CONSULT prin intermediul site-ului www.e-kafea.ro sunt destinate vanzarii online in România, iar contractul de vanzare-cumparare se considera valabil incheiat si este de executare imediata pentru vanzator prin acceptarea termenelor contractuale de catre cumparator.

2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate exclusiv si nelimitat asupra produselor livrate pana la momentul efectuarii integrale a platii produsului.

3. Vanzatorul este indreptatit sa ceara rezolutiunea contractului, fara punere in intarziere, respectiv fara interventia instantei judecatoresti in caz de insolventa a cumparatorului si cu respectarea rezervei privind dreptul de proprietate. Ulterior, vanzatorul are dreptul de a solicita restituirea bunurilor. In cadrul procedurii falimentului pot fi invocate pretentii suplimentare legate de o remuneratie pentru folosinta sau alte pretentii.

4. Dat fiind rezerva dreptului de proprietate, vanzatorul este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului fara a fi nevoie de interventia instantelor judecatoresti in cazul neexecutarii obligatiei de plata de catre comparator si dupa punerea lui in intarziere. Aceasta regula se aplica si in cazul neexecutarii partiale a obligatiei de plata. Notificarea contine o somare expresa in sensul rezolutionarii contractului. In acest caz cumparatorul va restitui imediat obiectul contractului si vanzatorul are dreptul de a revendica daune-interese (remuneratie pentru folosinta, uzura, deteriorare, cheltuieli de transport, etc.), precum si toate celelalte cheltuieli legate de repunerea in situatia anterioara (prejudiciu ca urmare a neexecutarii obligatiei potrivit dispozitiilor privitoare la recuperarea prejudiciului). Dreptul vanzatorului de a mentine aplicabilitatea contractului si de a invoca la un moment ulterior rezolutiunea contractului ramane neatins.

5. Exista o posibilitate, redusa de altfel, ca anumite produse sa prezinte un pret eronat datorita aplicatiei informatice. Ca urmare, pretul final este cel confirmat telefonic/ prin e-mail , acceptat de catre client in urma discutiei cu reprezentantii SOFILAND CONSULT. Daca diferenta de pret este in defavoarea clientului, acesta are dreptul de a solicita livrarea produsului la pretul afisat pe site, iar SOFILAND CONSULT va incerca sa raspunda solicitarilor in masura in care acest lucru este posibil. Daca diferenta va fi in favoarea clientului, acesta poate solicita in scris (pe e-mail sau fax) returnarea diferentei in termen de 30 zile de la data primirii produsului.

6. SOFILAND CONSULT nu garanteaza in nici un fel functionarea www.e-kafea.ro, informatia continuta, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, a produselor , etc. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SOFILAND CONSULT de a acorda clientilor sai dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, existand posibilitatea ca produsele livrate sa difere de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)

7. Continutul SOFILAND CONSULT (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si in colaborare cu reprezentantii diversilor producatori in Romania. Din acest motiv, SOFILAND CONSULT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe SOFILAND CONSULT, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SOFILAND CONSULT si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

8.Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.e-kafea.ro, inclusiv continutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea româna privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin S.C SOFILAND CONSULT SRL. Prezentul contract nu reprezinta un contract de licentiere sau utilizare a acestor opere pentru FURNIZOR. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor prinvind continutul www.e-kafea.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

9. In cazul incalcarii obligatiilor sale contractuale, cumparatorul se obliga la plata tuturor costurilor ocazionate inainte de faza din fata instantei de somatii / notificari si recuperari.

10. In cazul modificarii adresei de livrare, cumparatorul este obligat sa comunice vanzatorului noua adresa de livrare intr-un termen care sa permita inregistrarea noii adrese si redirectionarea produselor. In caz contrar costurile ocazionate de gasirea noii adrese de livrare si/ sau stocarea temporara pana la livrare vor fi suportate de catre cumparator.

11. In cazul in care se observa imediat dupa incheierea contractului greseli evidente de tipar, de calcul sau de inregistrare, se poate trece la rectificarea respectiv adaptarea acestora conform cu realitatea si de comun acord cu cumparatorul.

12. Instanta competenta este instanta judecatoreasca competenta teritorial din Bucuresti, Romania.

13. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SOFILAND CONSULT catre orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre SOFILAND CONSULT de la clientul respectiv.

14. Pentru toate produsele care necesita montaj si/sau pentru care s-a comandat montaj, garantia se acorda exclusiv in cazul montarii de catre agentii economici autorizati.

15. Toate ofertele valabile in Magazinul online e-Kafea.ro sunt cele realizate de noi si sunt prezentate in descrierea produsului sau prin banere personalizate .
Ofertele de pe ambalajele originale sunt facute de producatori iar Sofiland Consult SRL nu este resposabila de revendicarea premiilor. Exceptie fac pachetele promotionale unde cadoul este inclus in acelasi ambalaj si prezinta cod unic de bare.
In cazul in care revendicarea vreunui premiu va fi facuta de Sofiland Consult SRL de comun accord cu producatorul, acest lucru va fi notificat in pagina de descriere a produsului.
Intra in cont pentru istoric sau detalii comenzi